Salih Ljubijankić ukupni pobjednik

0
Salih Ljubijankić ukupni pobjednik
Salih Ljubijankić ukupni pobjednik

VLASENICA – Član Auto-moto kluba /AMK/ „Cazin“ Salih LJubijankić ukupni je pobjednik današnje Brdske auto-trke „Vlasenica 2017“, koja je vožena u okviru šampionata BiH i Otvorenog prvenstva Republike Srpske.LJubijankić je nakon dvije vožnje na stazi dugačkoj 6.950 metara, vozeći „hondu sivik“, zabilježio najbolji rezultat. 
Drugo mjesto pripalo je Đelmi Đani iz AMK „Sunce“ iz Jablanice, koji je upravljao „renoom klio“, dok je treće mjesto zauzeo Nihad Seferagić iz AMK „Auto-sport“ iz Cazina, vozeći „folksvagen polo“.

Po klasama, pobjednici današnje trke su Dane Milenović iz AK „Spin“ iz Sarajeva u klasi „historik“, u klasi N2 do 1.600 kubika Milan Stojnić iz AK „Krankšaft“ iz Banjaluke, u klasi N3 od 1.601 do 2.000 kubika Harun Hodžić iz sarajevskog AK „Ark rejsing“.

U klasi E1-14 do 1.400 kubika najbolji je bio Dejan Tatić iz AK „Krankšaft“, klasi E1-15 od 1.401 do 1.600 kubika Jasmin Hrnić iz AK „Krankšaft“, u klasi E1-16 od 1.601 do 2.000 kubika Salih LJubijankić iz AMK „Cazin“, te u klasi E1-17 sa više od 2.000 kubika Sanel Ćehić iz AMK „Pro drajv“ iz Velike Kladuše.

Učestvovalo je 20 vozača iz 13 klubova iz BiH, a najuspješniji u timskoj konkurenciji bio je banjalučki AK „Krankšaft“.

Trku je otvorio načelnik opštine Miroslav Kraljević, a prisustvovao joj je i ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Neđo Trninić, koji je novinarima izjavio da je zadovoljan što se na ovaj način održava višegodišnja tradicija organizovanja auto-trka u Vlasenici.

„Vlada će sigurno podržati sve lokalne zajednice, koje imaju dobre ideje za bilo koje aktivnosti“, rekao je Trninić.

Glavi organizator trke bio je Auto-moto društvo Vlasenica, a pokrovitelji opština Vlasenica i Auto-moto savez Republike Srpske.

 

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare