Са представницима кинеске компаније о конкретним пројектима

0

Градоначелника Источног Сарајева Љубиша Ћосић и начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић разговарали су са представницима кинеске компаније „Синхидро Б7“ о конкретним пројектима који ће бити реализовани у Источном Сарајеву.

„Изузетно добар и конкретан састанак са замјеником директора компаније `Синохидро Б7`, са сједиштем у Ченгдуу, Ванг Џијафенгом и његовим сарадницима потврдио је нашу досадашњу сарадњу и гарантује наставак. Сигуран сам да ће посјета компанијама као што су `Пауер Чајна`и `Синохидро Б7` бити успјешна за град Источно Сарајево“, изјавио је Срни Ћосић.

Ћосић је навео да је „Синохидро Б7“ компанија која се налази међу 100 највећих кинеских компанија и запошљава 12.000 радника, а д‌јелује у оквиру „Пауер Чајне“ – највеће енергетске компаније у Кини са више од 300.000 запослених.

„Синохидро Б7“ из Ченгдуа је, између осталог, реализовала пројекат изградње највише бране на свијету висине 305 метара у Кини, а портфолио њихове компаније је изградња ауто-путева, вјетро и соларних електрана, хидроелектрана, станоградња, пројекти пречишћавања ријека и слично.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare