Rukometaši se spremaju za nastavak prvenstva

0

U SPC „Peki“ rukometaši RK Pale se od 07. februara spremaju sa puno motiva za nastavak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Stratega Paljana, Sinišu Karišika raduje raspoloženje i entuzijazam koji vlada u pripremnom periodu, a na raspolaganju ima sljedeće snage: Danijel Božić, Dejan Klačar, Nikola Perić, Vlado Draganić, Stefan Lazarević, Nikola Jovanović, Milan Vukadin, Nemanja Gazivoda, Andrija Radivojević, Vladimir Lale, Đorđe Tuševljak, Miroslav Đurić, Dragoslav Rabota, Bojan Džida, Vedran Vuković, Božidar Elez, Srđan Klačar, Igor Ćirić, Nemanja Grahovac, Ilija Knežević i Jovan Mumović.

Rukometni čarobnjak, igrač i za jače lige, ljubimac ženskog dijela paljanske publike kapiten Danijel – Dačo Božić očekuje neizvijesno nadmetanje, veliku i tešku borbu za svaki bod. Božić vjeruje u svoje igrače da će dati maksimum i uz prepoznatljivu borbenost i malo sportske sreća potvrditi ligaški status što je i osnovni takmičarski cilj u debitanskoj sezoni paljanskog rukometnog prvoligaša.

Da bi što spremnije dočekali nastavak takmičenja Paljani će za uigravanje redova odigrati i dvije pripremne utakmice sa ekipom „Dobrinjac“.

Drugi dio sezone počinje 15/16. marta utakmicama 12. kola, a naši rukometaši igraju u Banjaluci sa ekipom Golić Šarić Borac.

Puleni trenera Siniše Karišika u prvoj debitanskoj polusezoni, imali su dobar nastup i prezimili su na osmom mjestu tabele elitnog rukometnog takmičenja Republike Srpske.

Našim rukometašima želimo mnogo sportske sreće i da ostvare sportske ambicije.

Tabela

1. Drina 30
2. Lokomotiva 27
3. Slavija 23
4. Bijeljina 20
5. Mladost 19
6. Kotor Varoš 17
7. Leotar 14
8. PALE 12
9. Golić Šarić Borac 9
10. Teslić 8
11. Hercegovina 8
12. Hercegovac 3

(www. palelive. com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.


Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare