Rogatičke odbojkašice spremne dočekuju početak prvenstva

0

ROGATICA – Preko mjesec dana rada je iza odbojkašica Mladosti u pripremnom procesu. Izabranice Milana Ždrnje, novog trenera Rogatičanki, spremne dočekuju start prvenstva i prvi susret protiv Dervente.

Djevojke su vrijedno radile i u potpunosti smo tempirali formu. Odigrali smo tri kontrolna susreta i ostvarili pobjede dva puta protiv Han Pijeska i jednom protiv fočanskog Maglića. Možda nam je nedostajala još koja provjera ali ako u prvenstvu budemo igrali kao u prijateljskim mečevima mislim da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve, prije svega da se plasiramo u sredinu tabele i budemo stabilan prvoligaš. Ekipa je pretrpjela izmjene u igračkom kadru u odnosu na proteklo prvenstvo, napustilo nas je nekoliko odbojkašica koje su otišle na studije a na njihova mjesta su došle mlađe igračice iz naših omladinskih pogona.

Trenutno ne raspolažemo informacijama sa kakvim snagama naš prvi protivnik Derventa ulazi u novo prvenstvo. Nama je cilj da startujemo pobjednički i vjerujemo da ćemo se već nakon prvog susreta u novom šampionatu radovati rekao je trener Rogatičanki, Milan Ždrnja.

Utakmica između odbojkašica Mladosti i Dervente na programu je u subotu, 28. septembra, u rogatičkoj sportskoj dvorani sa početkom u 16 časova.

(www.palelive.com / www.058.ba)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments