Ribolovci četvrti na evropskom takmičenju u Rumuniji

0

U periodu od 5. do 8. maja ove godine, u Rumunskom gradu Odorheiu Secuiesc, na rijeci Tarnava, održano je najprestižnije evropsko takmičenje u ribolovu pastrmke umjetnim mamcima sa obale, Trout Union Cup – Romania 2016.

Na takmičenju su učestvovale 23 ekipe sa ukupno 92 ribolovca iz 13 evropskih država, među kojima su trenutni svjetski prvaci Slovaci, kao i bivši prvaci Rusi i Česi. Lovilo se po pravilima svjetske ribolovačke organizacije FIPSed.

Ekipa Spin reprezentacije BiH, koja je bila sastavljena od 4 člana, Ognjen Borovčanin i Dejan Bjelajac sa Pala, Vladimir Klačar i Amer Hadćimesić iz Sarajeva osvojila je 4. mjesto u konkurenciji 23 ekipe.

„Poslije 2 dana neizvjesnog takmičenja, u veoma jakoj konkurenciji bili smo na korak od medalje. Ispostavilo se da su loše vremenske prilike i povišen vodostaj rijeke Tarnave prvi dan takmičenja imali veliki uticaj na finalni rezultat.

Međutim, ovo je veliki uspjeh za naš tim, kao i za takmičarski spin ribolov u našoj zemlji“, izjavio je Ognjen Borovčanin, jedan od učesnika.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/trout-union-cup-romania-2016/] width=[54] height=[54] title=[Ribolovci četvrti na evropskom takmičenju u Rumuniji] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare