Red Bull Home Run Jahorina 2012 (foto & video)

0

Na Jahorini je danas održan veliki spust Red Bull Home Run na kome je učestvovalo preko 100 takmičara.

Najbrži i najvještiji skijaš je bio naš Paljanin Elez Vaso, nabolji border je bio Mišel Loboda iz Slovenije, a najbolji kostim je imao Nikola Krneta iz Sarajeva.

Naši Paljani su bili dobri u svim kategorijama. Među prvih deset skijaša i bordera je bilo mnogo Paljana. Imali smo jako zanimljivog predstavnika i u kategoriji kostima.

Veliki spust je počeo oko 16.15 h. Start je bio u blizini Začaranih dvora, a takmičari su se prevezli šestosjedom sa Poljica. Početak trke je krenuo u pancericama, trčanje pa „uskakanje“ u skijašku opremu i strmoglav spust do cilja u Poljicama kroz nekoliko kapija.

Prema riječima učesnika, na startu je bilo puno guranja i saplitanja, svi su željeli stići do opreme što brže. Bilo je puno padova, pogotovo pred ciljem na Poljicama, ali na svu sreću, sve se završilo sa sitnim povredama. Staza je pred kraj dana bila malo neravna pa je dodatno otežavala spust.

Organizatorima pohvala za takmičenje, ali kritike zbog dosta propusta. Prst uperen ka bezbjednosti takmičara i lošem postavljanju ciljne trake.

Nakon trke počeo je veliki party, video u prilogu.

{yoogallery src=[/images/Jahorina/reportaze/red_bull_home_run_jahorina_2012/] width=[103] height=[90] title=[Red Bull Home Run Jahorina 2012] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb103_] thumb_cache_dir=[thumbs103] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare