Rasvijetljena tri ubistva

0

Policija u Istočnom Sarajevu dobila je od Tužilaštva BiH dokaze da je Milenko Lakić ubio Mladena Čehu i Marijanu Kovačević u Palama 2007. godine, kao i Ratu Spaića 2006. godine, saznaje Srna iz policijskih izvora.

Ubica i njegove žrtve, Čeha i Spajić, dio su kriminalnog podzemlja.

Lakić se nalazi u pritvoru u Sarajevu gdje mu se sudi kao članu najbrutalnije kriminalne grupe u BiH koju je vodio Zijad Turković.


PROTIV MILENKA LAKIĆA DOPUNA IZVJEŠTAJA ZBOG UBISTVA

Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesena je dopuna izvještaja protiv Milenka Lakića zvanog Laki, nastanjenog u Bijeljini, zbog ubistva Ratomira Spaića 2006. godine.

Tužilaštvo BiH je u toku istrage u vezi sa organizovanim kriminalom grupe Zijada Turkovića došlo do dokaza koji nesumnjivo ukazuju da je Lakić sa još jednim, za sada nepoznatim počiniocem, 4. marta 2006. godine u ugostiteljskom objektu „Ribnjak“ u Istočnom Sarajevu ubio Ratomira Spaića, a ranio Svjetlanu Topalić, Stjepana Lazarevića i Zoricu Jovančić.

Centar je u vezi sa rasvjetljavanjem ubistava Mladena Čehe i Marijane Kovačević na Jahorini u jula 2007. godine, te ubistva Ratomira Spaića vršio kriminalističku obradu nad Milenkom Lakićem iz Bijeljine, koji je prilikom poligrafskog ispitivanja ispoljio reakcije da je jedan od izvršilaca ovih ubistava.

Dopunu izvještaja o počinjenom krivičnom djelu teško ubistvo protiv Lakića (1976) juče je podnio Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare