Raspisan konkurs za osnovce o temi „Moje Istočno Sarajevo“

0

Gradska uprava Istočno Sarajevo raspisala je, povodom slave grada – Svetog Petra Dabrobosanskog, konkurs za učenike osnovnih škola za najbolji literarni i likovni rad o temi „Moje Istočno Sarajevo“.

Konkurs je nagradnog karaktera, a pravo učešća imaju svi učenici osnovnih škola iz Istočnog Sarajeva.

Zainteresovani učenici trebalo bi da radove predaju predmetnom nastavniku najkasnije do 9. juna, a škole će po pet najboljih radova dostaviti Gradskoj upravi, te će tročlana komisija odabrati po tri najbolja.

Autorima najboljih radova biće uručene novčane nagrade – za prvo mjesto 150 KM, za drugo 100 KM i za treće mjesto 50 KM, a nagrađeni će dobiti i prigodna priznanja i poklone, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nagrade najuspješnijim autorima biće uručene na svečanoj akademiji povodom slave Istočnog Sarajeva, 17. septembra, kada će njihovi radovi biti predstavljeni i pročitani, a potom i objavljeni na službenoj stranici Grada.

Literarni radovi mogu da budu prozni ili u stihovima do tri kucane stranice sa proredom, a likovni radovi nisu ograničeni materijalom kojim će biti rađeni niti formatom, navedeno je u saopštenju.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare