Radmanović: Istočno Sarajevo u rukama SNSD-a

0

Grad Istočno Sarajevo će od ponedjeljka, 8. oktobra, biti u rukama SNSD-a, poručio je sinoć sa tribine na Palama predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Nebojša Radmanović. Radmanović je pozvao građane Pala da u nedjelju, 7. oktobra, izađu na izbore i svoj glas daju najboljim – SNSD-u, jer nakon 17 godina zaslužuju bolje.

Radmanović je podsjetio je da je Vlada Republike Srpske predvođena SNSD-om ulagala u Pale, što će i nastaviti, čak i ako ova stranka ne bude na vlasti u ovoj lokalnoj zajednici, jer ima odgovornost prema građanima Pala i Istočnog Sarajeva.

Istakavši da generacije koje su stasale poslije rata moraju znati da se na Palama i Istočnom Sarajevu stvarala Srpska i da su tada na vlasti bili časni ljudi, Radmanović je rekao da je, ipak, došlo vrijeme za promjenu vlasti na Palama i u Istočnom Sarajevu, jer je SNSD najjača stranka u BiH, bez koje ništa nije moguće uraditi.

On je podsjetio da je SNSD sa Miloradom Dodikom na čelu prije šest godina spasio Srpsku i zaustavio prenošenje ovlaštenja na nivo BiH i vratio dostojanstvo Srpskoj i njenim građanima.

„Sada se o Republici Srpskoj u BiH, u međunarodnoj zajednici u regionu govori sa poštovanjem“, naveo je Radmanović.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Pale Komo Simović rekao je da su na Palama veliki problem nezaposlenost i infrastruktura.

On je podsjetio da je Vlada Republike Srpske uvijek pomagala Palama i da je ovdje uložila 80 miliona KM, što će biti nastavljeno, te pozvao građane da obavezno izađu na izbore i glas daju najboljim.

Nosilac liste SNSD-a Željko Stojanović rekao je da ankete koje rade nezavisne agencije u federalnom Sarajevu pokazuju da je SNSD u ovom trenutku ispred svojih konkurenata i da je kandidat ove stranke za načelnika napravio iskorak i jedan je od favorita za pobjedu.

„Kada dođemo na vlast na Palama napravićemo mnogo i više i bolje sa Vladom Republike Srpske i stranim investitorima“, istakao je Stojanović i dodao da samo SNSD ima energiju da napravi promjene na Palama.

Večerašnjoj tribini prisustvovali su i poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH Snježana Jokić i Boško Tomić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare