Radionice za djecu sa posebnim potrebama

0

Dejana Krsmanović, učenica trećeg razreda gimnazije, učestvovala je u programu Youth Leadership, pod pokroviteljstvom State Department-a. Zajedno sa ostalim učenicima povela je mjesec dana u SAD, gdje je savladavala vještine liderstva.

Na kraju programa, učesnicima su dodijeljena novčana sredstva u cilju organizacije određenog projekta po slobodnom izboru u njihovoj lokalnoj zajednici.

Krsmanovićeva je izabrala da uradi nešto korisno za djecu sa posebnim potrebama udruženja „Sunce“. Uz pomoć volontera Crvenog krsta, čiji je član i ona, organizovala je niz radionica izrade nakita, slikanja na staklu i svili. Na ovaj način su se animirala djeca da nauče nešto novo, kao i da se zabave i druže.

„Veoma sam zadovoljna kako je prošao projekat. Djeca su bila oduševljena, a i mi, volonteri, smo uživali u druženju. Ovom prilikom se zahvaljujem udruženju „Sunce“ na odličnoj saradnji. Takođe, zahvalnost dugujem volonterima Crvenog krsta, koji su pomogli u organizaciji i implementaciji projekta“, naglasila je Dejana.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/radionice-sunce-mart-2013/] width=[54] height=[54] title=[Radionice „Sunce“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Autor:

Ivana Pavlović je rođena u Sarajevu 1988. godine. Ivana je diplomirani pravnik, učesnik brojnih projekata, radionica i volonterskih akcija. Drugi članci sa tagom Ivana Pavlović.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare