“Palačinka party” za liječenje Danijela Teletine

0

Nastavnici i učenici OŠ “Srbija” su u subotu 16.06.2012. organizovali humanitarnu akciju “Palačinka party” na šetalištu u Palama, za liječenje učenika OŠ “Srbija” Danijela Teletine. Akcija je trajala od 17:00 do 22:30 časova. Prodato je oko 700 palačinaka, a sakupljeno je 1441,50 KM.

Učenici i nastavnici OŠ “Srbija” se zahvaljuju svima koji su pomogli ovu akciju, građanima na razumijevanju i odzivu.

“Ova akcija je imala za cilj da se pomogne našem učeniku, ali i da se probudi svijest kod građana, a naročito djece o tome koliko je važno pomagati onima kojima je to potrebno. Ovo je bila poruka za sve ljude da nikada nisu sami i da nijedna porodica ne treba da prolazi sama kroz probleme.

Željeli smo pokazati da nismo samo nastavnici koji daju ocjene u učenju i vladanju, već da smo tu za naše učenike kad god im je naša pomoć potrebna.” – poruka je nastavnika OŠ “Srbija”.

Danijel Teletina boluje od distrofije mišića. Prethnodnih dana je organizovano niz akcija za prikupljenje pomoći oboljelom dječaku. U akcijama su se istakli i omladinci Crvenog krsta Pale, koji su na šetalištu prikupljali sredstva. Akcija i dalje traje, uključi se!

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/palacinka-party-2012a/] width=[103] height=[90] title=[“Palačinka party” za liječenje Danijela Teletine] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb103_] thumb_cache_dir=[thumbs103] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / foto: B.Blagojević & N.S.)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments