“Ljetna scena u Palama” program od 16. do 21. avgusta

0

“Ljetna scena u Palama” ove nedjelje nudi pretežno sadržaje za najmlađe.

U utorak, 16. avgusta od 19 časova na Studentskom trgu za dobru zabavu naših mališana pobrinuće se animatori za djecu.Istu veče od 18,30 zvanično će biti otvoren košarkaški turnir Grawe kup u Sportsko poslovnom centru “Peki”, na kojem učestvuju “Partizan” iz Beograda,”Koš” iz Sarajeva, “Gen” iz Sarajeva i “All star Evrope”.

U srijedu, 17. avgusta od 19 časova za dobru zabavu na Studentskom trgu pobrinuće se Edukativni centar “Big Ben” sa “Klovnovskom predstavom.
Sljedeću veče, u četvtak 18. avgusta,od 19 časova družićemo se sa mališanima vrtića “Cvrčak”.

Petak veče od 20 časova, ljubitelji rock muzike uživaće u rock koncertu domaćih bendova: “Kulturni centar”,”Bitange i princeze” i “Padrino”.
Subota je rezervisana sa Regionalni turnir u ženskoj odbojci, u organizaciji ŽOK “Jahorina”,koji se održava u SPC “Peki”, a učestvuju ženski odbojkaški klubovi “Glasinac” sa Sokoca, “Slavija” iz Istočnog Sarajeva, “Stari Grad” iz Sarajeva i “Jahorina” sa Pala. U večernjim časovima INlingua centar će se predstaviti sa “Mađioničarskom predstavom” na Studentskom trgu.

Za ljubitelje tradicije i izvorne pjesme pobrinule su se Izvorne grupe KUD-a Mladost Pale, koji će okupiti preko dvadesetak grupa i izvođača.Nastup izvornih grupa i izložba rukotvorina planiran je za nedjelju od 19 časova, a prethodi mu defile od 18 časova.

Ljetna scena u Palama nastavlja se i traje do kraja avgusta. Pokrovitelj manifestacije je opština Pale.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments