„Jahorina“ slavila protiv odbojkašica iz Bihaća

0

U 14. kolu Premijer lige BiH naše „Jahorinke“ dočekale su odbojkašice iz Bihaća. Nakon jednog časa i četerdeset i pet minuta, nakon mnogo uzbuđenja, neizvijesnosti i odigrana četiri seta, slavile su zasluženo Paljanke, razultatom 3:1.
„Jahorina“ je bila bolja u prvom setu 25:21, a zatim jsu odbojkašice iz Bihaća iskoristile pad u igri domaćih odbojkašica i slavile sa 19:25 za 1:1. U natavku igre, ekipe su bile izjednačene, međutim u finišu „Jahorinke“ su bile sigurnije i sa 25:23 i 25:21 zasluženo došle do sedme ovosezonske pobjede i novih bodova.

U redovoma domaćina igrom su se istakle: Veselinka i Nadica Slijepčević, Jelena i Jovana Bakmaz kao i kapiten Nevena Čvoro. Nemjerljiv doprinos u pobjedi ima i organizator igre „tehničar“ Jelena Tabaković , a pouzdana na prijemu servisa bila je i „libero“ Jovana Garić.

U „solidnoj“ ekipi iz Bihaća zapažene su bile Amela Baraković i Ajsela Binjoš.

Mečevi 14. kola kod odbojkaša i odbojkašica koji su bili na programu 04. februara odloženi su zbog vramenskih prilika, a naši „Studenti“ su trebali igrati sa „Napretkom“ u Ođžaku.

U sljedećem kolu 10 i 11.02. izabranici trenera: Vladana Savića i Dragoslava Savića dočekuju „Mladost“ iz Brčkog, a „Jahorinke“ igraju sa odbojkašicama „Optime“ u Modriči.

Sala OŠ Mokro
Gledalaca :100

Prvi sudija: Jasmin Huseinović / Sarajevo
Drugi sudija: Adnan Muzur / Hrasnica

OK Jahorina – OK Bihać Preminger 3:1 /25:21, 19:25, 25:23, 25:21/

OK Jahorina: Kapiten Nevena Čvoro, Veselinka Slijepčević, Jovana Bakmaz, lidero Jovana Garić, Jelena Bakmaz, Tatjana Marjanović, Jovana Brčkalo, Nadica Slijepčević, Danijela Jasika, Jelena Tabaković, Milica Čvoro, Treneri: Danilo Tadić, Đorđe Simović

OK Bihać – Preminger: Libero Lejla Muftić, Ajsela Binjoš, Meliha Đafić, Angela Dizdarić, kapiten Dijana Lipovača, Amila Baraković, Amra Pečenković, Larisa Jusić, Asmira Hečić, Ema Tumić, Treneri: Đževad Felić, Zlatan Ibukić

(www.palelive.com / ČM)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare