Pucao na automobil u pokretu

0

U Ulici Nikole Tesle u opštini Pale, lice čiji su inicijali N.A. pucalo je iz vatrenog oružja u pravcu putničkog vozila „pasat“ koje je bilo u pokretu i pri tom oštetilo retrovizor vozila.
Vlasnik automobila B.R. prijavio je policiji ovaj incident, a uviđajem je na licu mjesta pronađena jedna čaura, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija je izvršila pretres porodičnih kuća i pomoćnih objekata koje koriste N.A. i S.D, ali nisu pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Prilikom pretresa vikend kuće, vlasništvo lica V.A, u mjestu Bogovići, opština Pale, radi pronalaska N.A. i S.D, policijski službenici su u dvorištu pronašli putničko vozilo „touran“, za koje je provjerama utvrđeno da je 22. februara ukradeno na području Kantona Sarajevo od vlasnika čiji su inicijali S.S.

Policija radi na pronalasku osumnjičenih lica i rasvjetljavanju krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekplozivnih materija.

U mjestu Borike, opština Rogatica, obijen je hotel „Borike“ i utvrđeno da je nepoznati izvršilac ili više njih iz unutrašnjosti objekta ukrao stolove i stolice.

Na sporednom putu, nedaleko od hotela, pronađeno je vozilo „fijat“ bez registarskih oznaka, pored kojeg se nalazio sto sa stolicama, dok je u vozilu uočeno više komada tapaciranih stolica.

Policija je došla do saznanja da vozilo koristi lice D.K. iz Rogatice, koje je uhapšeno, a protiv njega će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

U mjestu Sumbulovac, opština Pale, izvršen je pretres porodične kuće i pomoćnih objekata vlasništvo lica čiji su inicijali M.M, gdje su pronađeni i oduzeti jedna poluautomatska puška, pištolj, 12 komada ručnih bombi i 73 metka.

Protiv M.M. biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Policiji na Sokocu lice N.G. je prijavilo da je u mjestu Primčići nepoznati izvršilac ili više njih pokušao ukrasti vozilo „golf A6“, vlasništo njegovog brata Đ.G.

Uviđajem je utvrđeno da su nepoznata lica nasilno otvorila vrata vozila i polomila bravu za startovanje, ali da nisu uspjeli upaliti i ukrasti automobil jer je bilo obezbjeđeno protivprovalnim sistemom „zeder“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare