Prvo mjesto ekipi OŠ „Sveti Sava“ iz Banjaluke

0

Ekipa Osnovne škole /OŠ/ „Sveti Sava“ iz Banjaluke u u kategoriji podmlatka pobjednik je Devetnaestog republičkog takmičenja ekipa podmlatka i omladine Crvenog krsta Republike Srpske u pružanju prve pomoći uz realistički prikaz povreda, stanja i oboljenja.
Drugo mjesto na današnjem republičkom takmičenju, koje je juče održano u OŠ „Srbija“ u Palama, zauzela je ekipa OŠ „Petar Petrović NJegoš“ iz Istočne Ilidže, a treća je bila ekipa OŠ „Sveti Sava“ iz Doboja.

U kategoriji omladine prvo mjesto je pripalo ekipi Omladinskog kluba Opštinske organizacije Crvenog krsta Istočna Ilidža, drugo mjesto ekipi Omladinskog kluba Gradske organizacije Crvenog krsta Banjaluka, a treće ekipi Medicinsko-tehnološke i građevinske škole iz Prijedora.

Na nadmetanju u kategoriji podmlatka učestvovalo je devet ekipa pobjednika regionalnih takmičenja, a u kategoriji omladine osam pobjedničkih ekipa regionalnih takmičenja.

Takmičenje je otvorio generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske Đoko Mihajlović, a glavni sudija na takmičenju bio je Dragan Sandić iz Banjaluke.

Za najboljeg šminkera na takmičenju proglašena je Marijana Bundalo iz Banjaluke, a za najboljeg markiranta Živadin Stančić iz Bijeljine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare