Pronađena puška u kući

0

Policija je oduzela pušku „M-48“ i 188 metaka, koje je pronašla tokom pretresa kuće i pratećih objekata u mjestu Vrhprača, opština Pale, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. Pretres porodične kuće i pratećih objekata, vlasništvo lica čiji su inicijali Z.T, izvršen je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Istočnom Sarajevu.


Protiv lica sa inicijalima M.M. i V.D. iz Istočnog Sarajeva nadležnom tužilaštvu biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krađa, zbog postojanja osnovane sumnje da su u krugu Kliničkog centra Kasindo presjekli i otuđili kabl za napajanje strujom.

Imenovani su pozvani u službene prostorije gdje su priznali izvršenje krivičnog djela.

Nepoznata lica su u mjestu Štrpci, opština Rudo, polomila staklo na ulaznim vratima čekaonice željezničke stanice i četiri prozorska stakla.
Izvršen je uviđaj, a istraga je u toku.

U Foči je lice sa inicijalima M.S. ukralo 100 KM iz novčanika M.D. Policija je kradljivca i vratila novac M.D. U toku je dokumentovanje predmeta.

Policijskoj stanici Istočno Sarajevo, N.G. je prijavila da je verbalno i fizički napao B.C. sa kojim je živjela u vanbračnoj zajednici. U toku je rad na rasvjetljavanju prijave.

Policijskoj stanici Pale, S.G. je prijavio da mu je M.Š. otvoreno prijetio da će ga napasti. U toku je dokumentovanje predmeta.

Radnici policije kontrolisali su 133 vozila i vozača, uručili 109 prekršajnih naloga, te iz saobraćaja isključili četiri vozača – dva zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i dva zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava i tri neregistrovana vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare