Promovisan novi turistički film

0

VIŠEGRAD – Novi turistički film o Višegradu, koji predstavlja ovu opštinu kao poželjnu turističku destinaciju, prezentovan je danas direktorima javnih ustanova i preduzeća na redovnom sastanku sa načelnikom višegradske opštine.
Predstavnik Turističke organizacije Višegrad Branislav Andrić rekao je da je Turistička organizacija uradila pet promotivnih video-spotova radi predstavljanja turističke ponude Višegrada.

“Prateći moderne trendove u marketingu, Turistička organizacija je pokušala da dočara Višegrad na drugačiji način, adekvatnim video-materijalima koji će prvenstveno biti distribuisani na društvenim mrežama, jer je to gledano”, napomenuo je Andrić.

On je istakao da će ovo biti podstrek za promociju Višegrada i dolazak novih gostiju.

Snimatelj i montažer Novak Knežić rekao je da je nekoliko godina prikupljao materijal, jer Višegrad godinama nije imao kvalitetan promotivni turistički film.

“Turistička organizacija Višegrad imala je jasnu viziju i cilj. Snimili smo kratko i sažeto, jer danas niko ne želi da gubi puno vremena gledajući duge filmove, tako da je više napora uloženo u taj posao, ali je rezultat fantastičan”, dodao je Knežić.

Nakon predstavljanja turističkog filma o Višegradu u Rehabilitacionom centru “Vilina vlas”, predstavljena je i nova konferencijska sala.

Direktor Rehabilitacionog centra Dušana Bukvić pohvalila je dobru praksu sastanaka direktora sa načelnikom opštine, koji se već dvije godine redovno održavaju srijedom.

Ona je dodala da Banja “Vilina vlas” radi zadovoljavajuće i bez velike reklame, jer gosti jedni drugima prenose iskustva, a to je zapravo najkvalitetniji način reklamiranja.

“Radićemo i na proširenju kapaciteta. Imamo obećanja predsjednika Republike, ministara turizma i zdravlja i socijalne zaštite, te načelnika opštine da će pomoći da bude završen četvrti sprat, što će omogućiti našoj ustanovi da ima više pacijenata i gostiju”, navela je Bukvićeva.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da se na sastancima sa direktorima javnih ustanova i preduzeća, koji su postali redovna praksa, sagledavaju problemi i rješavaju na zadovoljstvo svih građana.

“Danas smo imali prezentaciju nove konferencijske sale i predstavljeno je pet novih filmova koji su, uz pomoć Ministarstva turizma Republike Srpske, uradili ljudi iz Višegrada”, kaže Đurević.

On je zahvalio direktoru opštinske Turističke organizacije Oliveri Todorović, njenom saradniku Branislavu Andriću i Novaku Knežiću koji je uspio da uradi promotivne spotove koji će na najbolji način prezentovati potencijale opštine Višegrad.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments