U Kulturnom centru Pale u ponedjeljak 26. marta će biti održana projekcija filmova „Zec Petar“ i „Led“.

Animirano-igrani film „Zec Petar“ priča nikad prije ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cijela porodica preuzme farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne željeznice i sve do opasnih ulica grada i nazad.

Inspirisan istinitim događajima, Led je emotivna priča o djevojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion svijeta u klizanju. Još od ranog djetinjstva, Nađa je vjerovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najljepši ples. Zbog svoje vjere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspjeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Projekcija filma „Zec Petar“ je zakazana za 18:30 časova, dok je projekcija filma „Led“ zakazana za 20.00 časova.

Cijеna ulaznica je 4 KM. Istе možеtе kupiti na biljеtarnici Kulturnog cеntra Palе radnim danima, na dan prikazivanja od 8:00 do 13:00 časova i dva sata prijе počеtka projekcije.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments

Pale su grad, sinoć se tražila karta više za kino. Sljedeći korak je pojava tapkaroša.