Projekat sanacije klizišta vrijedan 53.000 KM

0

ZVORNIK – Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović danas je sa predstavnicima humanitarne organizacije „Vorld vižn“ /World vision/ i izvođača radova „Pantić promet“ potpisao ugovor o izvođenju radova na sanaciji klizišta u zvorničkoj Mjesnoj zajednici Petkovci vrijedan 53.000 KM.

„Ovim smo verifikovali naš raniji usmeni dogovor sa organizacijom `Vorld vižn` za sanaciju klizišta u Mjesnoj zajednici Petkovci koje je odsjeklo zaseok Radoviće sa 12 domaćinstava“, rekao je Stevanović.

On je dodao da je vrijednost radova 53.000 KM, od čega „Vorld vižn“ daje 40.000 KM, a ostalo obezbjeđuje opština Zvornik. Rok za završetak radova je 15 dana.

Izrazivši zahvalnost donatorima, Stevanović je istakao da je riječ o prvoj konkretnoj pomoći koja je stigla u zvorničku opštinu za saniranje klizišta i posljedica majskih poplava, ne računajući vaučere koje je dala Vlada Republike Srpske licima čiji su domovi bili poplavljeni.

Predstavnik humanitarne organizacije „Vorld vižn“ Admir Cigić rekao da se u saradnji sa opštinom i nadležnim službama nastoje riješiti urgentne stvari na terenu koje su posljedica elementarnih nepogoda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare