Prof. dr Milan Tomić najbolji dekan Univerziteta u 2011. godini

0

Na konstitutivnoj sjednici Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, održanoj 27.12.2011. godine, za najboljeg dekana Univerziteta u 2011. godini većinom glasova izabran je dekan Pravnog fakulteta prof. dr Milan Tomić.

Naime, ova laskava titula, se po prvi put dodjeljuje od strane Studentskog parlamanta, iz razloga promocije pravih upravljačkih vrijednosti na Univerzitetu i odnosa prema studentima i studentskom organizovanju.

“Profesor Tomić je u prethodnoj 2011. godini, od svih dekana Univerziteta u Istočnom Sarajevu, pokazao najviše razumijevanja za studentske probleme i studentsko organizovanje. Njegov doprinos u organizaciji svih aktivnosti Studentskog parlamenta, počevši od Univerzitetske brucoške večeri i Univerzitetskih sportskih igara je bio nemjerljiv, kako sa finansijskog, tako i moralnog aspekta. Studentski predstavnici, kako Univerziteteta, tako i Pravnog fakulteta, imali su u profesoru Tomiću osobu koja je, zahvaljujući svom ogromnom iskustvu, svojim savjetima i podrškom pomogla u ostvarivanju svojih aktivnosti i ostvarivanja interesa studenata.“, izjavio je nakon konstitutivne sjednice predsjednik Studentskog parlamenta, Aleksandar Glavaš.

(www.palelive.com / Savez studenata Pravnog fakulteta)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare