Priznanje Internacionalne lige humanista načelniku opštine Pale Slobodanu Saviću

0

Danas je u Palama načelniku opštine Pale Slobodanu Saviću dodijeljena Zlatna turistička plaketa Internacionalne lige humanista.

Zlatna turistička plaketa je dodijeljena za izvanredan doprinos razvoju, očuvanju i zaštiti životne sredine.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/internacionalna-liga-humanista-plaketa/] width=[157] height=[120] title=[Priznanje Internacionalne lige humanista načelniku opštine Pale Slobodanu Saviću] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb157_] thumb_cache_dir=[thumbs157] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

“Turizam je najsigurnija staza za uspostavljanje mira i tolerancije i najviše može da doprinese afirmaciji jednog kraja. Liga je na Palama prepoznala poseban odnos stanovništva prema prirodnim blagodetima i Pale su turistička destinacija koju treba posjetiti”, izjavio je generalni sekretar Internacionalne lige humanista Zdravko Šurlan.

“Ovo značajno priznanje je motivacija za brži razvoj. Pale su se opredijelile za razvoj turizma i mislimo da je to pravi put napretka”, izjavio je načelnik opštine Pale Slobodan Savić.

Internacionalna liga humanista je organizacija koju su prije 36 godina osnovali dobitnici Nobelove nagrade i ostali velikani, pobornici mira u svijetu. Posjetom Palama Liga je obilježila 30 godina provođenja projekta „Unapređenje kvaliteta u turizmu“.

(www.palelive.com / foto: M Samardžić)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments