Priznanje i plaketa za Anju Ašonju

0

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević organizovao je danas prijem za mladu odbojkašicu “Crvene zvezde” Anju Ašonju i nagradio je priznanjem i plaketom za doprinos razvoju sporta u Višegradu.


Ašonja, koja je ove godine sa juniorskom ekipom osvojila prvenstvo Srbije, a sa reprezentacijom je bila dva puta vicešampion Evrope, zahvalila je načelniku za prijem.

“Ovo priznanje nam daje motiv da se trudimo, da budemo što uspješniji u sportu kojim se bavimo”, istakla je Ašonja, učenica trećeg razreda srednje škole koja igra u odbojkaškom klubu “Crvena zvezda” za seniorski i juniorski tim, te u reprezentaciji za juniore.

Đurević je zahvalio Ašonji za postignute rezultate, poželivši joj uspjeh u daljem radu, te istakao da opština organizuje izbor za najboljeg sportistu.

“Mi u našem izboru nismo izostavili ni sportiste koji ovdje žive i sa uspjehom nastupaju za najbolje klubove sa ovih prostora i smatramo da svojom igrom doprinose promociji opštine Višegrad i razvoju sporta u našem gradu”, istakao je Đurević.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments