Priredba Dječijeg vrtića „Cvrčak“ u znaku 8. marta

0

Danas je u Kulturnom centru Pale tradicionalno za 8. mart održana priredba Dječijeg vrtića Cvrčak. Bila je to lijepa prilika da se najmlađi na neki način zahvale svojim mamama, bakama, tetkama i da im požele srećan Dan žena.

Predstavljena je izložba radova polaznika vrtića na kojima su čestitali 8. mart svojim majkama, a da bi najljepši poklon koji pripadnice ljepšeg pola mogu dobiti bio potpun, uz pomoć svojih vaspitačica spremili su i recitacije, glumu, ples.

Direktorica vrtića Ivana Savić je iskoristila priliku i čestitala 8. mart ističući da su priredbe za Dan žena najljepše jer ih djeca spremaju sa puno ljubavi.

Priredba je imala i humanitarni karakter pa je u holu KC Pale bila postavljena kutija za prikupljanje sredstava za Miu Torbicu i Radomira Orašanina.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/cvrcak-priredba-8-mart/] width=[54] height=[54] title=[Priredba Vrtić Cvrčak 8. mart] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare