Pripremljen bogan promotivni materijal za sajam turizma

0

VIŠEGRAD – Za Međunarodni sajam turizma, koji sutra počinje u Beogradu, Turistička organizacija opštine Višegrad pripremila je bogat promotivni materijal, kažu u ovoj organizaciji.

Turističku ponudu Višegrada i Andrićgrada prezentovaće predstavnici turizma iz ova dva mjesta koji su jutros otputovali u Beograd.

Branislav Andrić iz Turističke organizacije Višegrad rekao je da će i ove godine ponuda biti izložena na zajedničkom štandu Republike Srpske.

„I ove godine Višegrad će predstaviti bogato kulturno-istorijsko blago i sve znamenitosti ovog područja na promociji najatraktivnijih turističkih destinacija. Očekujemo veliko interesovanje za naše ponude“, kaže Andrić.

On je naglasio da su pozvali sve turističke i ugostiteljske objekte sa područja opštine da pripreme letke i brošure da bi ih mogli predstaviti na sajmu.

Andrić je napomenuo i da je štampana brošura u kojoj su predstavljeni turistički kompleks Andrićgrada, atraktivne vožnje brodovima na Drini, posjete višegradskoj banji i objekti koji se dovode u vezu sa vjerskim turizmom.

Prema njegovim riječima, ponudom predstavljenom u brošuri pokušaće da zadrže turiste koji dođu u Višegrad.

Promotivni materijal Višegrada, kao sve poželjnije destinacije za strane goste, biće na raspolaganju brojnim svjetskim turističkim agencijama i tur-operaterima, koji budu učestvovali na sajmu.

Međunarodni sajam turizma u Beogradu trajaće do 22. februara. To je vodeća turistička sajamska manifestacija u Srbiji i regionu i jedna od pet najposjećenijih na Beogradskom sajmu.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare