Pripadnici CJB-a dobrovoljno daruju krv

0

ISTOČNO SARAJEVO – Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u naredna dva dana organizovaće akciju dobrovoljnog davanja krvi, povodom obilježavanja 4. aprila – Dana policije Republike Srpske.Iz Centra je saopšteno da se do danas prijavilo 56 policijskih službenika koji žele da daruju ovu dragocjenu tečnost.

Pripadnici CJB-a Istočno Sarajevo će sutra i u srijedu, 3. aprila, sa početkom u 8.00 časova dobrovoljno dati krv u Odjeljenjima za transfuziju krvi u kliničkim centrima Kasindo i Foča, te na taj način pokazati humani aspekt policijske profesije.

Izjave za medije planirane su sutra u Kliničkom centru Kasindo u 9.30 časova.

Povodom Dana policije Srpske, predavanje o štetnosti opojnih droga pripadnici CJB Istočno Sarajevo održaće danas i sutra u osnovnim školama „Jovan Dučić“ u Kasindolu i „Aleksa Šantić“ u Vojkovićima, opština Istočna Ilidža, te „Gimnaziji“ u Istočnom Novom Sarajevu.

U saopštenju se navodi da će sutra u svim policijskim stanicama na području Centra biti organizovan „Dan otvorenih vrata“, gdje će učenici i djeca iz obdaništa moći da se upoznaju o radu policije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare