Prikupljeno već 150 KM i nekoliko paketa pomoći

0

U akcija prikupljanja pomoći za Srbe na Kosovu i Metohiji, koja je počela 20. marta, već je prikupljeno oko 150 KM i nekoliko paketa odjeće, obuće, igračaka i prehrambenih artikala, rekao je Srni predsjednik Omladinskog kluba Crvenog krsta Pale Marko Močević.

Močević je pozvao sve građane, a posebno privredne subjekte da se uključe u akciju i pomognu braći na Kosovu i Metohiji. On je naglasio da su se u akciju uključile i osnovne škole „Pale“ i „Srbija“, kao i Srednjoškolski centar Pale, te izrazio nadu da će i učenici pomoći svojim vršnjacima.

„Akcija je organizovana povodom martovskog stradanja Srba na Kosovu i Metohiji“, rekao je on i podsjetio da se pomoć može predati u prostorijama internet portala „Pale lajv“, u Tržnom centru „Tom“ i u Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Pale, gdje građani u vremenu od 13.00 do 17.00 časova mogu da ostave svoje donacije u postavljene kutije.

Močević je naglasio da će akcija trajati do 13. aprila, a pomoć će biti upućena na Kosovo oko Vaskrsa, nakon što prikupe potrebnu dokumentaciju.

Prema njegovim riječima, svi ljudi i firme koje žele novčano pomoći mogu uplate poslati na žiro-račun Savjeta mladih Pale broj 552-009-00021907-55, kod Hipo Alpe-Adria banke.

Organizator akcije prikupljanja pomoći za Srbe na Kosovu i Metohiji je Savjet mladih Pale zajedno sa Omladinskim klubom Crvenog krsta Pale, u saradnji sa portalom „Pale lajv“. 

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare