Prijetio da će ubiti suprugu i sina

0

Muškarac čiji su inicijali A.Š. sa Pala uhapšen je jer je pijan pucao iz vatrenog oružja prijeteći da će ubiti suprugu i njihovog maloljetnog sina, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.Incident je Policijskoj stanici Pale prijavila njegova supruga D.Š. Odmah nakon prijave, policijski službenici su izašli na lice mjesta i A.Š. lišili slobode.


Prilikom pretresa porodične kuće pronađena je izvjesna količina municije različitog kalibra.

Muškarac čiji su inicijali V.Đ. uhapšen je zbog sumnje da je pucao iz automatske puške na kuću B.D. u paljanskom mjestu Brezovice. B.D. je 9. januara oko 21.00 čas prijavio policiji da je nepoznato lice pucalo u pravcu njegove kuće.

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo juče su lišili slobode lica V.Đ, B.L, N.A. i sedamnaestogodišnjeg maloljetnika koji se dovode u vezu sa ovim događajem i predali ih radnicima CJB Istočno Sarajevo.

Muškarac čiji su inicijali G.S, nastanjen u NJemačkoj, prijavio je da mu je u noći između 9. i 10. januara ukraden automobil „BMW X6“ koji je bio parkiran u naselju Koran, u opštini Pale.

Istog dana V.M, takođe nastanjen u NJemačkoj, prijavio je da mu je sa parkinga hotela „Termag“ na Jahorini ukraden „BMW X6“.

Državljanin Hrvatske čiji su inicijali A.Č. prijavio je Policijskoj stanici Pale da mu je sa parkinga u mjestu Poljice, na Jahorini ukradena laka prikolica za putnički automobil.

U protekla 24 časa na području CJB Istočno Sarajevo evidentirane su dvije saobraćajne nezgode – na Palama i u Istočnom Novom Sarajevu u kojima je pričinjena manja materijalna šteta.

Policija je kontrolisala 109 vozila i vozača, podnijela jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručila 60 prekršajnih naloga, legitimisala 16 lica, te iz saobraćaja isključili dva vozača.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare