Prijem za odbojkašice u „Hidroelektranama na Drini“

0

VIŠEGRAD – U upravnoj zgradi preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ u Andrićgradu organizovan je prijem za članove Odbojkaškog kluba „Hidroelektrane na Drini“ povodom 40 godina postojanja kluba i osvojene titule šampiona Republike Srpske.
Direktor preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Mile Lakić rekao je novinarima da ovo preduzeće vodi računa o pojedincima i sportskim klubovima u ovom gradu koji ostvaruju zapažene rezultate, te izrazio zadovoljstvo povodom prijema za odbojkašice.

„Ove godine primili smo kadetsku ekipu Košarkaškog kluba `Varda hidroelektrana` i članove Odbojkaškog kluba `Hidroelektrane na Drini` i na taj način pokazujemo da vodimo računa o svim rezultatima koje postižu sportisti u Višegradu“, napomenuo je Lakić.

On je podsjetio da je ovo preduzeće i prethodnih godina pomagalo sve sportske kolektive u Višegradu, među kojima su fudbalski, košarkaški i odbojkaški klub.

„U prošloj godini na račun sportskih klubova u Višegradu uplaćeno je oko 100.000 KM, a tu je i prevoz i nabavka sportske opreme“, kaže Lakić i dodaje da je osnovni cilj preduzeća da se mladi kroz sport razvijaju u zdrave ljude.

Trener odbojkašica Jovo Sarić zahvalio je na prijemu i pomoći preduzeća „Hidroelektrane na Drini“, te dodao da ovaj klub realno postavlja svoje planove i ciljeve. „Cilj nam je da pokušamo ostati stabilan učesnik Premijer lige, a nadamo se da ćemo zadržati isti sastav ekipe“, istakao je Sarić.

On je podsjetio da je klub u prethodnom periodu imao zapažene rezulate, među kojima su četvrto mjesto u Premijer ligi, a mlađe kategorije su bile juniorski prvaci Republike Srpske.

Kapiten odbojkašica Dragana Baranac rekla je da joj je izuzetna čast biti na prijemu koji je organizovalo preduzeće „Hidroelektrane na Drini“. „Jako smo zahvalni na tome što ljudi ovdje prepoznaju naš uspjeh, a uspjeh je što smo prvaci Republike Srpske, ali mi nižemo uspjehe godinama“, kaže Baranac.

Ona ističe da je ovo jedan veoma zdrav kolektiv koji radi na tome da se više trenira sa mlađim kategorijama.

Prijemu je, osim odbojkašica, prisustvovala i uprava Odbojkaškog kluba.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare