Prijem za članove Veslačkog kluba „Jedrina“

0
Prijem za članove Veslačkog kluba

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević upriličio je danas prijem za predstavnike lokalnog Veslačkog kluba „Jedrina“ koji bilježe značajne rezultate i afirmišu ovaj sport u lokalnoj zajednici.

„Nastojimo da pomognemo sve sportske klubove i na izuzetan način vodimo brigu o svim mladim ljudima. Želimo da se što više njih bavi sportom i da ovo bude prepoznatljiva sredina u koju se rado dolazi. Višegrad svake godine kroz sportske klubove primi veliki broj igrača, a sportske manifestacije su tradicionalne i dobro organizovane“, istakao je Đurević.

On je dodao da je Veslački klub „Jedrina“, zahvaljujući Emiru Kusturici, dobio odlične uslove za razvoj ovog sporta i da klub afirmiše mlade ljude na pravi način.

„Nastavićemo da pružamo podršku i pratimo razvoj sporta, ali i da mu dajemo na značaju“, rekao je Đurević.

Trener Veslačkog kluba „Jedrina“ Nenad Jovičić rekao je da je saradnja sa opštinom izuzetna i da imaju podršku od načelnika ove opštine.

„Načelnik Đurević nas podržava, obezbijedio nam je opremu za sve članove, put za ergometrijadu za Beograd, što nam mnogo znači“, dodao je Jovičić.

On je napomenuo da klub radi od novembra 2016. godine i da su imali tri takmičenja u Novom Sadu, dva u Beogradu i jedan u Istanbulu.

Trener veslačkog kluba „Partizan“ i veslačkog kluba „Jedrina“ Zlatko Blašković rekao je da klub „Partizan“ pomaže veslačkom klubu „Jedrina“ i da saradnja traje dugo vremena.

On je istakao da je velika zainteresovanost mladih ljudi za sport i da ima talenata.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments