Prijava za dodjelu paketića do 28. decembra

0
Ilustracija

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo pozvala je roditelje djece koja ne pohađaju Osnovnu školu „Sveti Sava“, niti idu u vrtić, da podnesu prijave za dodjelu paketića do ponedjeljka, 28. decembra.

Iz Opštinske uprave navode da će, nakon dostavljanja prijava, biti kompletirani spiskovi i roditelji će biti obaviješteni o terminu preuzimanja paketića.

Uz prijavu neophodno je dostaviti ime i prezime i godinu rođenja djeteta, ime i broj telefona roditelja, te adresu stanovanja i naziv mjesne zajednice kojoj pripadaju.

Za djecu do osam godina koja su upisana u vrtiće i Osnovnu školu „Sveti Sava“, a koji se nalaze na području opštine Istočno Novo Sarajevo, paketići će biti dostavljeni ustanovama prema dostavljenim spiskovima djece i podijeljeni unutar grupa/razreda.

„Zbog aktuelne epidemiološke situacije, neće biti organizovana svečana podjela paketića kao što je to bila praksa u prethodnim godinama, ali se nadamo normalizaciji situacije i da ćemo već naredne godine imati priliku da se družimo sa našim mališanima i radujemo novogodišnjim praznicima“, navodi se u saopštenju Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare