Prevario osiguravajuću kuću za 2.500 KM

0

VIŠEGRAD – Radnik osiguravajuće kuće u Višegradu čiji su inicijali D.F, prijavio je policiji da ga je lice koje se predstavilo direktor firme „E&M“ prevarilo za 2.500 KM tako što nije izvršilo uplate polise osiguranja za četiri vozila.
On je policiji ispričao da ga je 21. marta telefonom pozvalo lice koje se predstavilo kao E.F. i da su se načelno dogovorili o registraciji četiri putnička vozila, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Prema izjavi D.F, narednog dana, nakon što je preuzeo dokumentaciju od E.F, popunio je uplatnice za registraciju četiri vozila, te mu ih predao uz dogovor da se nađu odmah nakon što E.F. izvrši uplatu.

Nakon što su razmijenili polise osiguranja i uplatnice sa pečatom firme „E&M“ i loše vidljivim pečatom banke, D.F. je kontaktirao sjedište osiguravajuće kuće, te došao do saznanja da nisu izvršene uplate za četiri vozila za koja mu je predao polise osiguranja u iznosu većem od 2.500 KM.

O prijavi je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela prevara.

U Ulici trnovskog bataljona, opština Trnovo, nepoznato lice je, najvjerovatnije prilikom paljenja trave i otpada, juče zapalilo niskonaponski 10-kilovoltni kabl, a tom prilikom izgorio je zaštitni plašt i zaštitno crijevo dužine tri metra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare