Pretresena kuća osumnjičenog za ubistvo

0

SOKOLAC – U mjestu Ceribašići, opština Sokolac, policija je izvršila pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice čiji su inicijali M.B. s ciljem pronalaženja garderobe u koju je bio odjeven prilikom ubistva lica A.Đ. iz Olova, te drugih predmeta i tragova koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.
Prilikom jučerašnjeg pretresa, na osnovu naredbe Okružnog suda Istočno Sarajevo, pronađeni su i izuzeti određeni dijelovi garderobe koji su predati policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Tijelo nestale Arnele Đogić, koju su ubila dva mladića, pronađeno je juče u mjestu Bjeliš, u opštini Olovo, nedaleko od litice sa koje je bačena.

Prethodno su Avdija Selimović i Muriz Brkić priznali da su ubili 24-godišnju djevojku i da su je nakon toga bacili sa visoke litice u rijeku Stupčanicu.

Policijski službenici u Rogatici su, prilikom prijema zahtjeva za ponovnu registraciju vozila „audi 89“ koje je podnijelo lice Z.DŽ, uvidom u bazu registrovanih vozila utvrdili da je drugo vozilo „audi 89“, sa istim brojem šasije, registrovano u Brčko distriktu BiH na ime lica C.P.

Provjerom je utvrđeno i da je vozilo 2007. godine odjavljeno po službenoj dužnosti u Policijskoj stanici Rogatica.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca preduzimaju se potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela falsifikovanje isprave.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare