Preduzete mjere za bezbjednu proslavu matura

0

ISTOČNO SARAJEVO – Rukovodioci policijskih stanica na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo proveli su niz preventivnih aktivnosti s ciljem da predstojeća maturska slavlja proteknu bez incidentata.


Te mjere uključuju i sastanke sa direktorima i pedagozima osnovnih i srednjih škola, tržišnim i prosvjetnim inspektorima, te komunalnom policijom, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo danas su održali sastanak sa direktorom i pedagogom Srednjoškolskog centra „Gimnazija i srednja stručna škola“ u Istočnom Sarajevu i upoznali ih o mjerama koje će biti preduzimane uoči i za vrijeme maturskih proslava.

Takođe, ukazano je i na neophodnost provođenja planskih i koordiniranih aktivnosti u vezi sa obezbjeđivanjem predstojećih maturskih zabava i svečanog defilea maturanata gradskim ulicama.

Osnovni cilj ovih aktivnosti je da predstojeće maturske zabave i proslave proteknu bez incidenata i bez konzumiranja alkoholnih pića na javnim mjestima, pogotovo od maloljetnih lica.

Iz Centra apeluju na maturante da se prilikom slavlja uzdrže od bilo kakvog neodgovornog i neprimjerenog ponašanja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare