Predstavom i dodjelom paketića spuštena zavjesa na još jednu uspješnu godinu

0

Dječiji vrtić „Cvrčak“ je sinoć u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Palama organizacijom predstave i dodjele paketića spustio zavjesu na još jednu uspješnu godinu.

Osmjehe najmlađih, ali i onih malo starijih je izmamila predstava modernog baleta „Radionica Djeda Mraza“, u izvođenju Narodnog pozorišta iz Sarajeva.

Djed Mraz je imao mnogo muka sa balerinama, ali se na kraju uz pomoć dlanova najmlađih sve uspješno završilo, pa je dodjela paketića ipak organizovana. Djeca su i ove godine dobro slušala, pa je podijeljeno 140 paketića.

Za Dječiji vrtić „Cvrčak“ bila je ovo idealna prilika da se svečano obilježi još jedna uspješna godina.

„Želim prije svega da čestitam predstojeće praznike. Sa ovom manifestacijom uspješno završavamo još jednu uspješnu godinu. Odmah nakon praznika krećemo radno, jer pred nama su novi projekti, koje planiramo realizovati. Prva je škola skijanja, a za njom će se nizati manifestacije sve do kraja školske godine.

Međutim, naša najveća želja za sljedeću godinu je da naš vrtić bude ispunjen dječijom pjesmom, igrom i naravno osmjesima“, zaključila je direktorica Dječijeg vrtića „Cvrčak“ Ivana Savić.

Predstava i dodjela paketića – Dječiji vrtić „Cvrčak“https://www.palelive.com/pale-kultura/predstavom-i-dodjelom-paketica-spustena-zavjesa-na-jos-jednu-uspjesnu-godinu

Posted by www.palelive.com on Tuesday, December 29, 2015

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare