Predstavnici lokalne vlasti posjetili Osnovnu školu Srbija

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević, njegov zamjenik Nenad Vuković i predsjednik Skupštine opštine Pale Miroslav Brčkalo danas su posjetili Osnovnu školu Srbija i razgovarali sa direktorom ove ustanove Neđom Ždralom.

Osnovna škola Srbija je otvorena 08. septembra 2009. godine i danas važi za jednu od najmodernijih škola u regionu. Kolektiv ove ustanove se trudi iz godine u godinu da popravi uslove školovanja, a nakon nekoliko važnih projekata realizovanih uz podršku nevladine organizacije World Vision, ove godine će biti svečano otvorena i sportska sala, projekat realizovan uz podršku Vlade Srbije.

„Imamo dobru saradnju sa opštinom Pale, Ministarstvom prosvjete i kulture RS, Vladom Republike Srbije, nevladinom organizacijom World Vision i za proteklih pet godina smo realizovali mnogo projekata. Nadamo se da ćemo i u budućnosti nastaviti sa daljom saradnjom kako bi našoj djeci pružili što bolje i kvalitetnije obrazovanje“, izjavio ne direktor OŠ „Srbija Neđo Ždrale.

U proteklom periodu u OŠ „Srbija“ je realizovan projekat opremanja kabineta za produženi boravak, stomatološke ordinacije, učionica za kabinetsku nastavu, sportskih terena, sportske sale i u narednom periodu se planira izgradnja teniskog terena.

„Opština Pale je do sada podržavala projekte iz oblasti obrazovanja i što se tiče Osnovne škole Srbija, mi ćemo gledati i u budućnosti da pomažemo koliko je u našoj mogućnosti“, izjavio je načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/os-srbija-26-septembar-2014/] width=[54] height=[54] title=[Predstavnici lokalne vlasti posjetili Osnovnu školu Srbija] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare