Predstavljen prvi regionalni časopis o skijanju

0

Na Jahorini je večeras promovisan magazin „SkiJu“ koji čitaocima daje sve informacije o skijalištima u regionu.

Riječ je o jedinstvenom projektu Olimpijskog centra „Jahorina“, koji je predstavljen u okviru trodnevne konferencije „Digital hab“.

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić rekao je da je riječ o najboljem vodiču za narednu zimsku sezonu za sve ski-centre u regionu.

„Riječ je o jedinstvenom skijaškom magazinu, koji smo sa posebnom pažnjom, uz brigu o svakom detalju, pripremali duži period“, rekao je LJevnaić na konferenciji za novinare, organizovanoj povodom promocije magazina.

On kaže da ovim časopisom žele da okupe sve ljude kojima je skijanje sastavni dio života i koji šire mir, ljubav, poštovanje i toleranciju.

Magazin je priređen u saradnji sa Kolor medija komjunikejšenom, čiji glavni urednik Žikica Milošević kaže da je bio veliki izazov za njih jer je avantura napraviti časopis na 200 strana.

„Spremili smo mnoštvo informacija, zanimljivosti i spektakularne fotografije. Trudili smo se da budemo što informativniji i da imamo što svježije informacija“, rekao je Milošević.

Međunarodni ekspert za skijaške biznise i skijaške ski-centre Laurent Vanat rekao je da je sadržaj magazina izuzetno interesantan i da daje informacije o svim skijalištima zemalja nekadašnje Jugoslavije.

„Svake godine pripremam izvještaj o skijalištima iz svih zemalja svijeta i uvijek je teško doći do potrebnih informacija. Nikada nisam imao priliku da u rukama držim tako sveobuhvatan izvor informacija kao u ovom časopisu“, rekao je Vanat.

Promocija časopisa održana je u hotelu „Vučko“ na Jahorini, nakon čega je održan koncert pjevačice Nikoline Kovač.

Magazin „SkiJu“ daje informacije o broju i težini staza kojima raspolažu poznata skijališta u regionu, načinu izabora najboljeg smještaja na planini te najboljeg instruktora skijanja.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare