Predstavljanje programa EU Info Centra

0

EU Info Centar je novi program Delegacije EU u BiH koji za cilj ima povećanje razumijevanja EU, njenih politika i programa kao i procesa proširenja. Projektne aktivnosti će se realizovati u prostorijama EU info centra, u zgradi Delegacije EU u Sarajevu kao i na području cijele države.

EU info centar ima namjeru da ostvari saradnju i otvorenu komunikaciju s opštinama i gradovima koji će imati sve značajniju ulogu u daljem približavanju Evropskoj uniji te sve češće biti nosioci i aktivni učesnici u realizaciji projekata.

EU info centar će u utorak, 25. 11.2014. godine  u Sali SO Pale, sa početkom u 12.00 časova održati prezentaciju za članove opštinske administracije i predstavnike organizacija civilnog društva na kojoj će predstaviti usluge EU info centra, mogućnosti razvoja međusobne saradnje i programe EU koji su od interesa za lokalnu upravu i organizacije civilnog društva.

Pozivaju se zainteresovani predstavnici organizacija civilnog društva sa područja opštine Pale da prisustvuju prezentaciji.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments