Predstavili se kao policajci i napali ga u haustoru

0

ISTOČNO SARAJEVO – Lice čiji su inicijali D.M. prijavilo je policiji u Istočnom Novom Sarajevu da su ga u haustoru zgrade fizički napala dva nepoznata lica koja su se predstavila kao policajci.
On je naveo da su ta lica pokušala da mu stave lisice na ruke. Nakon što su ga oborili i udarili pištoljem u glavu, uspio je pobjeći sa lica mjesta.

Napad se dogodio juče popodne u haustoru zgrade u Karađorđevoj ulici, saopštio je Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela i identifikaciji izvršilaca.

Policija u Rogatici otkrila je lice čiji su inicijali S.N. koje je u mjestu Brankovići ukralo 24 plastične stolice iz šatora od lica čiji su inicijali D.P.

Osumnjičeni je tokom kriminalističke obrade priznao da je 14. septembra ukrao stolice.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj protiv S.N. o počinjenom krivičnom djelu krađa, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Pripadnici Policijske stanice Han Pijesak podnijeli su izvještaj Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv lica čiji su inicijali R.V. i M.G. zbog sumnje da su počinili šumsku krađu.

Izvještaj je podnesen i protiv G.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje tuđe stvari.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare