Predavanja dr. Ranka Rajovića

0

U nedjelju 5. juna 2016. godine u 17.00 časova u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Pale, a u organizaciji INlingua centra za obrazovanje i jezike i vrtića „Cvrčak“ iz Pala, biće održano predavanje dr. Ranka Rajovića.

Predavanje je organizovano u svrhu edukacije roditelja, učitelja, pedagoga i ostalih učesnika u odgoju i obrazovanju djece, a ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Dr. Ranko Rajović je ljekar i specijalista interne medicine, neuroendokrinolog, autor NTC programa (NTC – Nikola Tesla Centar). Saradnik UNICEF-a za ranu edukaciju, gostujući predavač na fakultetima u nekoliko država. Osnivač je Mense Srbija, a inicijator i jedan od osnivača Mense Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Predsjednik je Mense Srbije u dva mandata, dugogodišnji je član Borda direktora svjetske Mense (2000 – 2010) i predsjednik Komiteta za darovitu djecu svjetske Mense.

NTC – sistem učenja dr. Ranka Rajovića primjenjuje se na različite načine u 14 evropskih zemalja.

Predavanje dr. Ranka Rajovića je od izuzetne važnosti za Pale i cijelu regiju. Njegova predavanja su izuzetno posjećena, a organizatori od oktobra prošle godine čekaju na termin gostovanja.

(www.palelive.com / foto: srbi.ch)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare