Poziv predsjedniku Republike da prisustvuje skupu „Za bolji Višegrad“

0

VIŠEGRAD – Udruženje mladih Višegrađana „Za bolji grad“, koje okuplja mlade i obrazovane ljude, pozvalo je predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da u nedjelju, 16. marta prisustvuje javnom skupu pod nazivom „Za bolji Višegrad“.

U pismu upućenom predsjedniku Republike Srpske navodi da je ovo udruženje, koje okuplja mlade i obrazovane ljude, patriote,kojima su na srcu Republika Srpska i Višegrad u njoj, opredijeljeni su da Višegrad bude prepoznatljiv kao moderan i kulturan grad i da na njega budu ponosni kao što su ponosni na višegradsku ćupriju, jedan od najljepših mostova na svijetu.

„Poštovani predsjedniče na ovom skupu mi, mladi Višegrađani posebnu podršku želimo da damo istorijskom projektu Republike Srpske – Andrićgradu. To, prije svega, jer neodgovorni pojedinci u Višegradu pokušavaju da umanje značaj ovog izuzetno značajnog projekta, za naš grad, regiju i cijelu Republiku Srpsku. Mi to nećemo dozvoliti“, ističe se u pismu.

Članovi Udruženja „Za bolji grad“ pozivaju predsjednika Dodika da im na ovom skupu pruži podršku.

Javni skup „Za bolji Višegrad“, koji organizuje Udruženje „Za bolji grad“, biće održan u višegradskoj sportskoj dvorani sa početkom u 13.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare