Позив институцијама и компанијама да купе Ђачки календар Српске

0

БАЊАЛУКА – Вршилац дужности директора Службеног гласника Републике Српске Милош Лукић позвао је још једном институције, приватне компаније и физичка лица да купе Ђачки календар Републике Српске за 2024. годину Лукић је Срни изјавио да су задовољни досадашњим бројем наруџби овог календара који је креиран у сарадњи са Републичким педагошким заводом.

„С обзиром на чињеницу да се ближи крај године и да је ово период у којем сви купују календаре за сљедећу годину, позивам све заинтересоване да се наруче овај производ који је једнако лијеп као поклон али и као украс за свачији радни или приватни простор“, рекао је Лукић.

Он је подсјетио да се од продаје Ђачког календара Републике Српске дијелом финансира наградни фонд конкурса „Републици Српској за рођендан“ који проводи Републички педагошки завод.

„Посебно смо захвални предсједнику Републике Српске Милораду Додику који је био први наручилац календара, али и многим институцијама и приватним компанијама као што су Генерални секретаријат Владе, Центар за образовање и васпитање и рехабилитацију слушања и говора, Министарство за научнотехнолошки развој и високо образовање, компанија `Инкопром`, Републички завод за заштиту културно- историјског наслијеђа, Секретаријат за законодавство, Граду Зворнику, као и многим основим школама“, рекао је Лукић.

Он је истакао да су наручиоци овим доказали да су одговорни према ученицима основних школа који учестувју на конкурсу „Републици Српској за рођендан“ и доказали да схватају да друштво увијек треба стати иза младих и талентованих.

Ђачки календар Републике Српске за 2024. годину се састоји од ликовних радова ученика одабраних на конкурсу „Републици Српској за рођендан“ који проводи Републички педагошки завод, а дио средстава која се зараде продајом овог календара ће сваке године бити искориштена за награде за ученике основних школа који буду учествовали на конкурсу.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare