Poziv biračima da u što većem broju izađu na izbore

0

Koalicija sedam političkih partija „Zajedno za Pale“ pozvala je danas birače da u što većem broju izađu na izbore i glasaju za njihovog zajedničkog kandidata za načelnika opštine Miodraga Kovačevića iz SDS-a. Kovačević je na konferenciji za novinare podsjetio da je dobio podršku PDP-a, Nove socijalističke partije /NSP/, Srpske napredne stranke /SNS/, Narodne demokratske stranke /NDS/, Partije ujedinjenih penzionera /PUP/ i Srpske radikalne stranke /SRS/ Republike Srpske.


On je ocijenio da je njihova kampanja u posljednjih mjesec dana bila konkretna i da se nisu bavili drugim strankama već predstavljanjem svog programa i ciljeva, kao i sa onim šta su uradili u protekle četiri godine.

„U posljednjih mjesec dana uspjeli smo da kontaktiramo oko 4.000 građana po mjesnim i centralnim tribinama i zadovoljan sam odzivom jer ljudi shvataju u kavoj se situaciji nalazi Republika Srpska i lokalna zajednica i mislim da su prihvatili naš program“, rekao je Kovačević ističući da su u predizbornoj kampanji poštovali svoje političke protivnike.

Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini opštine Pale Nenad Vuković naglasio je da je PDP vodio kampanju budućnosti, što znači da se nisu bavili političkom konkurencijom nego promovisanjem svojih programa i planova za naredne četiri godine.

Vuković je istakao da su građani demokratski sazreli i da će 7. oktobra glasati za PDP i kandidata za načelnika Miodraga Kovačevića.

Nosilac liste NDS-a Siniša Lasica istakao je da se oni prvi put pojavljuju na lokalnim izborima na Palama i nada se da će ostvariti cilj da dobiju dva odbornika u Skupštini opštine.

Predsjednik PUP-a Nenad Kusmuk naglasio je da su oni podržali kandidata SDS-a za načelnika, jer je ponudio realan i prepoznatljiv program.

Nosilac liste SNS Goran Vuković nada se da će naredne četiri godine učestvovati u vlasti i da je Kovačević najbolje rješenje za načelnika opštine Pale.

Nosilac liste SRS Republike Srpske Goran Vasiljević rekao je da su njihove realne šanse da dobiju jedno odborničko mjesto u Skupštini i da se zalažu za decentralizaciju Republike Srpske.

Nosilac liste NSP Ratomir Čvoro pozvao je građane da izađu na glasanje i odaberu pravu listu.

Predstavnici koalicije „Zajedno za Pale“ zahvalili su medijima na praćenju predizborne kampanje i na korektnom i fer izvještavanju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare