Požar pričinio veću materijalnu štetu na kući u Ulici srpskih ratnika

0

Na kući Mire Lazović u Ulici srpskih ratnika juče je u popodnevnim časovima izbio požar uzrokovan kvarom na električnim instalacijama. Uprkos brzoj intervenciji paljanske vatrogasne brigade, materijalna šteta na kući je velika. U požaru je najviše stradala krovna konstrukcija i gornji sprat.

Inače, Mira Lazović ima 78 godina i živi sama. Rodbina i komšije pritekli su u pomoć i još jednom pokazali humanost na djelu.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević posjetio je danas kuću gospođe Lazović i ponudio finansijsku pomoć u otklanjanju posljedica požara. Kovačević je dodao da smo, nažalost svake zime svjedoci ovakvih nemilih događaja i da se opština trudi da maksimalno izađe u susret građanima u nevolji.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/pozar-17-01-2013/] width=[54] height=[54] title=[Požar 17.01.2013.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / D.B. / foto: M.S.)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare