Povrijeđeno pet lica, među kojima i dijete

2

Pet lica, među kojima i dijete, povrijeđeno je jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu LJubogošta – Mokro, opština Pale, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Stokanovićeva je istakla da su povrijeđena lica upućena u Bolnicu “Srbija” u Istočnom Sarajevu.

Ona je precizirala da su u ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila oko 10.00 časova, učestvovali automobil “golf dva”, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali G.D, i “ford mondeo” kojim je upravljalo lice B.S.

Prema njenim riječima, u “golfu” su povrijeđeni vozač, dijete i još dva lica, a u “fordu” jedno lice.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Koliko jos ljudi tteba da pogine a da neko (ko se za to pita) primjti da je potrebno rekonstruisati put Sarajevo- Sokolac? Hajde samo prebroite zrtve od Januara pa do sad! Sramota. I niko da kaze rijec.

Svakako da treba rekonstruisati puteve. Gdje god krenemo, katastrofa. U Nepalu su bolje ceste. Ali, da se ne lažemo, naši vozači su prava stoka na drumu. Svaka šuša ima vozačku, i svaki jad vozi kola. Zaista ne želim da komentarišem ovu saobraćajku, niti imam prava da analiziram ko je kriv, ko je šta uradio… Čak ni ne poznajem te ljude. Ali, budimo realni, korisnije od rekonstrukcije puteva bi bilo provjeriti IQ vozača, njihove opšte sposobnosti, vid, reflekse, … Sve goli kreten za volanom…