Povodom Nedjelje djeteta pripremljen bogat sadržaj

0

MILIĆI – U Predškolskoj ustanovi „Poletarac“ u Milićima danas je počelo obilježavanje Nedjelje djeteta, u okviru koje će djeca više vremena provoditi družeći se u prirodi, zbog epidemiološke situacije, izjavila je Srni direktor ustanove LJubinka Savić.

Ona je dodala da se ovogodišnja manifestacija održava pod sloganom „Zajedno možemo sve“, s ciljem jačanja zajedništva, ali i individualca u zajednici.

„Ove godine Nedjelja djeteta se obilježava od 4. do 9. oktobra, a mi ćemo za razliku od ranijih godina, kada smo posjećivali privredna preduzeća i ustanove, obilježiti je na otvorenom. Danas smo šetali sa parolama `Ja imam pravo, na slobodu, zaštitu…`“, izjavila je Savićeva.

Ona je rekla da je planirano i niz drugih aktivnosti.

„Sutra ćemo se družiti u parku sa pripadnicima Policijske stanice Milići, zatim ćemo održati sportski dan na Trgu rudara, gdje će majka djeteta koje boravi kod nas, a koja je profesor fizičkog vaspitanja, sprovesti različite aktivnosti. Ukoliko vremenske prilike dozvole, za naše mališane imamo mnogo zanimljivosti“, rekla je Savićeva.

Ona je dodala da je Nedjelja djeteta samo podsjećanje da je briga o djeci odgovornost i obaveza svih svakoga dana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare