Povećana potrošnja gasa

0

ISTOČNO SARAJEVO – Potrošnja prirodnog gasa na području opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo povećana je za 50 odsto u odnosu na januar, izjavio je direktor preduzeća „Sarajevogas“ u Istočnom Sarajevu Slavo Krajišnik. Krajišnik je potvdrio Srni da je uprkos tome distribucija gasa uredna i da nema najava da će snabdijevanje doći u pitanje.

„Trenutno je takva situacija, mada se nikada ne zna šta se može desiti. Vrijeme je svuda loše i u principu, i u ovakvim situacijama gorivo treba štedjeti. Ne smijemo dozvoliti da se ono rasipa“, poručio je Krajišnik.

Direktor „Toplana“ u Istočnom Novom Sarajevu Dragan Janković potvrdio je Srni da su korisnici usluga ovog preduzeća uredno snabdjeveni toplotnom energijom.

„Za sada je sve u redu. Uredno zagrijavamo naše korisnike, nema prijavljenih kvarova i nadamo se da će tako biti i u narednom periodu“, rekao je Janković.

On je naveo da „Toplane“, koje korisnike zagrijavaju na mazut, imaju zalihe za 15 dana, što ostavlja dovoljno vremena za nabavku nove količine.


(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare