Potraga za nestalim Višegrađaninom

0

FOČA – Višegradska policija traga za tridesettrogodišnjim Branom Neškovićem iz sela Prisoje u ovoj opštini, čiji je nestanak 27. aprila prijavila njegova porodica, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Policiji je prijavljeno da se Nešković, koji je rođen u Užicu u Srbiji, a nastanjen u Prisoju, u subotu, 25. aprila, u 20.30 časova javio sestri porukom putem društvenih mreža da ide od kuće kod djevojke u Višegrad, ali da mu se od tada gubi svaki trag te da se nije pojavio ni kod nje, niti da se javlja na telefon.

Iz policije je saopšteno da je nestalo lice Brane Nešković visine oko 1,80 metara, srednje razvijene tjelesne konstitucije, kratke svjetlo-plave kose, zelenih očiju.

Na sebi je u momentu nestanka imao radnu uniformu preduzeća „Omorika“ plave boje i gumene čizme.

Ima specifičan ožiljak dužine oko 10 centimetara na šaci lijeve ruke, u predjelu lijevog palca.

Policija je izvršila pretragu i pretres terena na dijelu teritorije opštine Višegrad i to u selima Staniševac, Stolac, Vardište, Dobrun, Veletovo, a u potragu su se uključili i pripadnici Civilne zaštite, jedinice Granišne policije BiH, vatrogasne jedinice kao i radnici preduzeća „Omorika“ Višegrad.

Pretres terena se nastavlja i danas na području pograničnog djela opštine Višegrad sa Srbijom.

Policijska stanica Višegrad apeluje na građane da, ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja koja mogu doprinijeti njegovom pronalasku, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare