Potpisana platforma za očuvanje zdrave životne sredine

0

Danas je u Palama potpisana Platforma za očuvanje zdrave životne sredine. Ispred „Zelenog održivog razvoja – ZORA“ (pravni sljedbenik Ekološke partije Republike Srpske) dokument je potpisao predsjednik Nikola Lazarević i predsjednik Izvršnog odbora „Pokreta za naš grad“ Pale Radosav Živković.

„U svjetlu svih negativnih dešavanja na prostoru opštine Pale oko odlaganja nedozvoljenog otpada, kao i vrlo lošeg odnosa prema zaštiti životne okoline, ova platforma ima za cilj animiranje svih snaga koje smatraju da ovo pitanje u Palama mora više dobiti na značaju“, izjavio je Nikola Lazarević.

„Pokret za naš grad je u proteklom periodu isticao svoje najvažnije političke prioritete, između kojih i čuvanje izvora pitke vode i poboljšanje uslova snabdijevanja vodom u Palama. Obzirom da je ZORA predložila zajednički nastup po pitanjima zaštite životne sredine mi smo odlučili da ovakvu Platformu prihvatimo. Ovom prilikom pozivamo i ostale političke organizacije da nam se priključe“, izjavio je Radosav Živković.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare