Potpisan ugovor o opremanju fiskulturne sale

0

Direktor paljanske Osnovne škole „Srbija“ Neđo Ždrale i direktor firme „Top sport“ iz Bijeljine Miroslav Đukić potpisali su danas na Palama Ugovor o opremanju novoizgrađene fiskulturne sale, u vrijednosti od 143.628 KM. Ždrale je podsjetio da je Vlada Republike Srbije za projekat izgradnje moderne fiskulturne sale obezbijedila 1,5 miliona KM.

„Rok za opremanje sale je 30 dana. Riječ je o projektu koji ima veliki značaj za našu školu, unapređenje vaspitno-obrazovnog procesa, posebno u sferi fizičkog obrazovanja i rada sportskih sekcija, ali i pratećih sadržaja naših mnogobrojnih sekcija“, rekao je Ždrale Srni.

Ovo je dobra vijest i za sve građane Pala, ističe on, a posebno za sportiste i sportske klubove, kao i rekreativce.

Prema njegovim riječima, fiskulturna sala zadovoljava najviše sportske standarde, tako da omogućava i pripreme i takmičenja vrhunskih sportista.

„Parket sale ispunjava FIBA-propise, kao i koševi, što znači da vrhunski košarkaši, odbojkaši i rukometaši mogu trenirati u ovoj sali. S tim u vezi, pregovaramo sa Olimpijskim centrom „Jahorina“ o poslovno-tehničkoj saradnji na polju pružanja usluga tim sportistima koji borave na pripremama na našoj olimpijskoj ljepotici“, naveo je Ždrale.

Prema njegovim riječima, tačan termin svečanog otvaranja sale biće naknadno utvrđen, nakon konsultacija i saglasnosti predstavnika najviših vlasti Republike Srpske i Srbije.

OŠ Srbija

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare