Potpisan sporazum o nabavci sanitetskog vozila

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Načelnici opština Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i Istočna Ilidža Marinko Božović potpisali su danas sporazum o nabavci sanitetskog vozila za potrebe Doma zdravlja Istočno Sarajevo.

Sporazum o nabavci sanitetskog vozila za hitne i mobilne intervencije potpisan je u kabinetu načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo, saopšteno je iz te opštinske uprave.

Potpisanim sporazumom definiše se zajedničko sufinansiranje nabavke sanitetskog vozila za hitne i mobilne invervencije, koje će biti nabavljeno u okviru projekta jačanja zdravstvenih kapaciteta opštine Istočno Novo Sarajevo.

Ovaj projekat je opštini Istočno Novo Sarajevo odobren iz sredstava Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, putem javnog poziva jedinicama lokalne samouprave u Republici Srpskoj za dodjelu sredstava iz finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja 2020/2021. godine.

Nabavkom sanitetskog vozila biće poboljšan kvalitet usluge i unaprijeđeni kapaciteti Doma zdravlja Istočno Sarajevo, što je posebno značajno u uslovima pandemije, navedeno je u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare